Bestel nu je kaarten voor LFO – Op Geveul: Kerst!

Bestel nu je kaarten voor LFO – Op Geveul: Kerst!

Het Limburgs Fanfare Orkest gaat naar Blerick voor een bijzondere ontmoeting: ‘LFO – Op Geveul’. Op zaterdag 16 december is ‘t Raodhoes het toneel voor dit speciale concert, geheel in Kerstsfeer. ‘Op Geveul’ is een upcoming Limburgs zangtrio, bestaande uit Maud Wilms, Linda Zijlmans en Dyanne Sleijpen. In januari 2017 verzorgde het LFO ook al een concert met het zangtrio. De positieve ervaring van beide gezelschappen zorgt nu voor een nieuwe cross-over. Speciaal voor dit concert hebben Limburgse arrangeurs de liedjes van Op Geveul bewerkt voor fanfareorkest. Mis dit unieke duoconcert niet: tot ziens op 16 december!

Kaarten zijn te koop via deze link! Blerickse ondernemers kunnen gebruik maken van een speciaal arrangement. Meer info op de site van ‘t Raodhoes: www.raodhoesblerick.nl

lfo op geveul foto