Bestuursvacature PR / Communicatie

Per 1 januari 2019 ontstaat er een bestuursvacature bij het LFO. Falco Cremers heeft aangegeven na vier jaar bestuurslidmaatschap op het gebied van PR/Communicatie het stokje te willen overdragen aan een opvolger.

Wil je actief betrokken zijn bij het reilen en zeilen van het orkest? Kun je een leuke tekst schrijven en heb je feeling met social media? Dan zijn we op zoek naar jou! Je hoeft niet per se muzikant te zijn: affiniteit met muziek is wel belangrijk. Falco Cremers zal de zaken uitgebreid overdragen en de opvolger op weg helpen.

Wat houdt deze bestuurstaak precies in?
- Als bestuurslid de verantwoording over het PR-beleid van het LFO.
- Onderhouden van de Facebookpagina, Instagram en website van het LFO
- Schrijven en versturen persbericht bij evenementen of concerten. Dit naar vaste mediarelaties (overdracht compleet) + onderhouden relaties
- Per project een beknopt PR-plan met acties opstellen
- Zorg dragen voor de vormgeving en het drukwerk (posters, flyers, programmaboekjes) i.o.m. vormgever en overige bestuursleden
- Samenstellen nieuwsbrief (3 maandelijks)
- Gezellige bestuursvergaderingen (1 keer per maand)
- Hand & spandiensten bij uitvoeringen
- Inzet/inspraak bij alle LFO-geralateerde zaken wordt gewaardeerd.

De gemiddelde tijdsinvestering is ongeveer 10 uur per maand.

Ben of ken je iemand die dit graag zou willen doen? Reageer dan! Stuur een mailtje aan info@limburgsfanfareorkest.com of spreek een van de bestuursleden persoonlijk aan.

Het LFO
Het Limburgs Fanfare Orkest is opgericht in 2002 en in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste fanfareorkesten in Nederland. Het orkest biedt een platform voor vele amateurmuzikanten uit Nederlands- en Belgisch Limburg, die op hoog niveau uitdagende projecten willen uitvoeren.

Met muzikale groet,

Bestuur Limburgs Fanfare Orkest