Geslaagde concertreis naar Italië!

Geslaagde concertreis naar Italië!

Op uitnodiging van de regionale muziekbond (Syb en AMBAC) en het Conservatorio di Verona waren we in het Hemelvaartweekend (10 t/m 13 mei) te gast in Italië! Het LFO begeleidde het praktijkgedeelte van een masterclass directie door dirigent Bert Appermont. Maar liefst 16 dirigenten maakten kennis met de muziek van deze componist en met de unieke klank van het fanfareorkest.

Aansluitend speelde het LFO een galaconcert in het prachtige Teatro Ristori in operastad Verona. Onder de bezielende leiding van Bert Appermont werd het massaal toegestroomde publiek in vervoering gebracht met een minutenlang applaus als beloning. Op zaterdag werd er een openluchtconcert gegeven in Rivoltella aan het Gardameer. Ook hier waren de reacties van het publiek erg positief en dankbaar! Tussendoor was er voldoende tijd voor ontspanning: er werden een hoop nieuwe vriendschappen gesloten!

Het Limburgs Fanfare Orkest mag terugblikken op een in alle opzichten zeer geslaagde reis!️

LFO ITALIE 2