LFO Kwintet

In 2009 werd het LFO bestuur gevraagd een ensemble af te vaardigen met toenmalig gouverneur Frissen naar Den Haag ter gelegenheid van de netwerkbijeenkomst “Den Haag proeft Limburg”. Het LFO kwintet was geboren! In 2011 werd in opdracht van de Provincie Limburg het afscheid van gouverneur Frissen in Maastricht opgeluisterd door het kwintet. Sindsdien doet het kwintet dienst als ensemble bij uiteenlopende activiteiten. Het kwintet heeft meermaals bruidsparen, waaronder eigen LFO-muzikanten, mogen begeleiden tijdens hun ja-woord. Daarnaast hebben ze verschillende kerstconcerten verzorgd, van Roermond tot in Landgraaf. Het kwintet luisterde diverse boekpresentaties van LFO voorzitter Hans Kanters op.

LFO Kwintet

De bezetting van het kwintet is flexibel, maar bestaat doorgaans uit:
Bart Coumans en RenĂ© Hofkamp – trompet, bugel, cornet
Hub Dreuw – hoorn
Bart Schepers – trombone en euphonium
Rob Letterle – bastuba

Op zoek naar een bijzondere muzikale omlijsting voor uw evenement of concert? Neem contact op met het Kwintet via info@limburgsfanfareorkest.com.