LFO meets Bert Appermont: inschrijving dirigenten masterclass

Posted in Nieuws

LFO meets Bert Appermont: inschrijving dirigenten masterclass

De serie ‘LFO meets…’ heeft al vele grote componisten en dirigenten naar Limburg gebracht. Na Sergei Nakariakov, Philip Sparke en Johan de Meij is het op 25 november 2017 de beurt aan Bert Appermont. Deze internationaal bekende componist uit België staat samen met het Limburgs Fanfare Orkest in de spotlights in Theater De Maaspoort in Venlo.

Graag nodigt het LFO u uit om deel te nemen aan de dirigenten masterclass, die 25 november overdag plaatsvindt. ’s Ochtends is er een theoretische sessie waarin alle ruimte is voor specifieke vragen. In de middag wordt er gewerkt onder leiding van Bert Appermont, samen met Koninklijke Muziekvereniging Fanfare Venlo. Er is plaats voor zes actieve deelnemers die ieder 30 minuten met Bert en het orkest mogen werken. Aan het aantal passieve deelnemers en luisteraars is geen maximum aantal personen.

De kosten voor actieve deelnemers bedragen € 75,-, inclusief een lunch en een deelnamecertificaat. Voor passieve deelnemers/toehoorders vragen wij € 35,00 inclusief een lunch. In beide gevallen moet u zelf zorgen voor originele partituren. Musicshopeurope is bereid 50% korting te geven op de partituren. Na inschrijving en betaling ontvangt u van ons een bevestiging met daarin ook de gegevens hoe u de partituren kunt bestellen. Alleen originele partituren zijn toegestaan.

bert appermont

De volgende werken komen aan bod tijdens de dirigenten masterclass:

Morning Star Variations, Jericho, Hymn of Glory en Winds on Fire (nieuw werk). Al deze werken zijn gecomponeerd door Bert Appermont.

Aanmelden
Aanmelden kan via dit inschrijfformulier. Geef hierbij ook aan of u actief of passief wilt deelnemen.