LFO ontmoet Rheinische Bläser Philharmonie

Posted in Nieuws

LFO ontmoet Rheinische Bläser Philharmonie

Het Limburgs Fanfare Orkest geeft op zondag 26 maart een bijzonder duoconcert, samen met de Rheinische Bläser Philharmonie. Vanaf 19.30 uur is  het Munttheater in Weert het decor van een hoogwaardige muzikale uitvoering, waarin verschillende soorten muziek aan bod komen.

Beide orkesten lijken qua doelstelling op elkaar: de Bläser Philharmonie werd in 2011 opgericht om goede muzikanten in de omgeving van Keulen en Bonn en platform te bieden, waar op hoog niveau wordt gemusiceerd. De Philharmonie staat onder leiding van de in Noorwegen geboren dirigente Irene Anda.

Beide orkesten troffen elkaar al in 2014, toen het LFO een concert verzorgde in Gemünd. Naar aanleiding van dit succesvolle project, is besloten om ook een uitvoering te verzorgen in Weert. Het LFO zal voor de pauze het beste van hun kunnen tonen; na de pauze is het de beurt aan de Rheinische Bläser Philharmonie. Kaarten kosten €15 inclusief garderobe en pauzedrankje, en zijn te koop via de website van het Munttheater: www.munttheater.nl. 

_HH25297