Limburgs Fanfare Orkest: Op Geveul

Posted in Nieuws

Limburgs Fanfare Orkest: Op Geveul

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, of meteen dient zich al een muzikaal hoogtepunt aan. In een verfrissende cross-over ontmoeten de beste blazers van Limburg een upcoming zangtrio. Het Limburgs Fanfare Orkest en Op Geveul presenteren op zaterdag 21 januari een muzikale show in het Parkstad Limburg Theater Heerlen.

Het concert vindt plaats in het kader van Nationaal Theaterweekend 2017. Zowel het Limburgs Fanfare Orkest als Op Geveul zal een deel van het programma verzorgen. Uiteindelijk krijgt de samenwerking muzikaal gestalte bij de gezamenlijke uitvoering van ‘Des dich ’t waas’, ‘Neet mea’, ‘Op Geveul’ en ‘Vannach höb ich gedruimp’. Het LFO onder leiding van Juri Briat zorgt met verschillende stijlen muziek voor een evenwichtig en zeer publieksvriendelijk programma.

OpGeveulVierkant

Op Geveul is een Limburgs zangtrio, bestaande uit Linda Zijlmans, Maud Wilms en Dyanne Sleijpen. Met afwisselende nummers bestormden zij in 2016 de Limburgse hitlijsten. In december kwamen ze zelfs op nummer 1 binnen in de L1mbo Top 10 van L1. Met deze nieuwe cross-over hopen beide groepen het nieuwe jaar met een goed muzikaal ‘geveul’ in te luiden. Kom je ook? Mis het niet!

Flyer LFO op Geveul A5

 

Kaartverkoop via theater: https://www.plt.nl/programma/limburgs-fanfare-orkest/21-01-2017-20-00