Schrijf je in voor de Jeugd Play Inn!

Posted in Nieuws

Schrijf je in voor de Jeugd Play Inn!

Op zaterdag 6 mei 2017 organiseert het Limburgs Fanfare Orkest een grote Jeugd Play Inn. Een hele dag lang met leeftijdsgenoten musiceren onder leiding van een topdirigent. Samen muziek maken en andere muzikanten ontmoeten om vriendschappen te sluiten, en dat alles ook nog eens met een lunch en diner? Er zal hartstikke leuke muziek op de lessenaar liggen en er zullen ook een aantal solisten optreden. Wat dacht je van Dennis Frenken, het Limburgse talent op trompet? En wie er ook langskomt: DJ Ron van den Beuken! Een dag die je niet wil missen!

Dagindeling
9.00 uur:                       Ontvangst
9.30 – 18.00 uur:         Repetities, pauzes, lunch en diner
18.30 uur:                     Concert

Bij het inschrijfgeld van €5,- zijn de lunch en het diner inbegrepen.

Instrumenten
Omdat het Limburgs Fanfare Orkest van mening is dat de orkestvorm fanfare veel meer aandacht verdiend zal tijdens de play inn een fanfare orkest gevormd worden. Je kunt je dan ook inschrijven als je één van de volgende instrumenten bespeelt:

Sopraan saxofoon, alt saxofoon, tenor saxofoon, bariton saxofoon, bugel, es cornet, cornet, trompet, hoorn, trombone, bariton, euphonium, es bas, bes bas en alle vormen en soorten van slagwerk.

Leeftijd
Je kunt je inschrijven als je tussen de 10 en 21 jaar jong bent.

Niveau
We verwachten van de muzikanten dat jullie minimaal Niveau A bezitten.

Inschrijven
Ga hier naar het aanmeldformulier om je in te schrijven!
Je inschrijving is pas definitief zodra het inschrijfgeld van €5,- overgemaakt is naar:
IBAN NL05 RABO 0137 7455 91 t.n.v. Limburgs Fanfare Orkest onder vermelding van je naam.

Juri Briat (dirigent Jeugd Play Inn)
Juri Briat (1969) studeerde aan het Lemmensinstituut te Leuven (B) waar hij zijn laureaatsdiploma behaalde met eerste prijzen trompet, notenleer, transpositie, kamermuziek, en een diploma pedagogie. Na deze studies volgde hij HaFaBra- directie aan het Brabants Conservatorium van Tilburg (Nederland) bij Jan Cober, Jan Van Ossenbruggen en Kees Schoonenbeek.

Naast zijn activiteiten als pedagoog aan de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans te Beveren (B) is Juri een veelgevraagd dirigent en fungeert hij regelmatig als jurylid op tal van festivals en concoursen.

14444942_1219198464819230_6503088533164075768_o