Schrijf je in voor The Challenge 2.0 (workshops)

Schrijf je in voor The Challenge 2.0 (workshops)

Altijd al eens les willen hebben van de beste docenten van Limburg? Noteer dan 7 april 2018 in je agenda. Je krijgt de kans de fijne kneepjes van je instrument te leren kennen! Bekende Limburgse musici die in grote orkesten spelen geven dan speciale workshops. Dit zijn de docenten van The Challenge 2.0:

- Sandor Hendriks (trombone)
- Stefan Arits (euphonium/bas)
- Jacques Claessens (saxofoon) – Klassieke muziek
- Ralf Jacobs (saxofoon) – Lichte muziek
- Hub Nickel (trompet/bugel)
- Theo Wolters (trompet/bugel)
- Raymond Spons (pauken/melodisch slagwerk)
- Frank Nelissen (ongestemd slagwerk)
- Cleo Simons (hoorn)

Aanmelden
Twijfel niet en meld je aan voor deze geweldig leerzame dag! Het aanmeldformulier vind je via deze link!

Programma en kosten
Deelname aan de workshops op zaterdag 7 april kost 12,50 euro inclusief een lunch, bestaande uit soep en een broodje.
Het programma begint om 10.00 uur in de ochtend. De workshops duren tot 16.00 uur; daarna is er de mogelijkheid om de gestudeerde muziek te presenteren! Op zondag 8 april verzorgt het LFO een galaconcert met 3 Limburgse topsolisten. Kaarten voor dit concert zijn HIER te koop!

challenge foto