Vrienden van het LFO

Het Limburgs Fanfare Orkest heeft als doel om de blaasmuziek in het algemeen en de fanfaremuziek in het bijzonder te promoten. Dit doel probeert het LFO te bereiken middels het brengen van première-composities, het vertolken van werken van jonge componisten, alsmede het programmeren van werken van gerenommeerde componisten en de fanfaremuziek in de breedste zin van het woord.

Voor extra uitgaven, zoals bijvoorbeeld een compositieopdracht en speciale projecten, zijn de Vrienden van het LFO opgericht.

Wij hopen dat ook u het LFO een warm hart toedraagt en lid wilt worden van de Vrienden van het LFO! U doneert jaarlijks € 25.
Als vriend van het LFO wordt u regelmatig op de hoogte gehouden over onze activiteiten. Tevens ontvangt u reductie op twee entreekaarten voor een door het LFO georganiseerd concert. Meer bijzonderheden en eventuele acties worden kenbaar gemaakt via de nieuwsbrieven.

U kunt lid worden van de Vrienden van het LFO door bijgaand aanmeldingsformulier in te vullen en jaarlijks de bijdrage van € 25 over te maken op rekeningnummer NL66 RABO 0300112017 t.n.v. Stichting Vrienden van het Limburgs Fanfare Orkest o.v.v bijdrage en het betreffende jaartal.

Ook wanneer u eenmalig een bijdrage wilt leveren is die van harte welkom.

Aanmeldingformulier

Het aanmeldingsformulier vindt u hier.

Meer informatie

Heeft u vragen over de Vrienden van het LFO? Neem dan contact op met het secretariaat via onderstaande contactgegevens:
Jac Willems
Holthauserleen 2